CASAMITJANA Termes i Condicions

 

Condicions d'ús i compra
 
Les condicions generals d'ús i les condicions de venda que aquí es descriuen, regulen el lloc web casamitjana.cat, propietat de Jordi Casamitjana Morales (en endavant empresa), amb domicili a Sarrià de Ter, Girona, NIF.40342718M. També és propietat de Jordi Casamitjana Morales tots els drets sobre els continguts, les imatges, textos i disseny, de manera que utilitzar aquesta pàgina web i registrar-se com usuari pressuposa l'acceptació de les condicions que es detallaran a continuació sense excepcions. No es pot reproduir, transmetre o explotar el contingut d'aquesta pàgina en cap sentit.


Drets de propietat intel lectual i industrial.


Els textos, imatges, sons, animacions, vídeos i la resta de continguts d'aquest web, són propietat de Jordi Casamitjana Morales.
Tots els logotips, marques i dissenys industrials que apareixen en www.casamitjana.cat formen part dels drets de Propietat Industrial i Intel.lectual registrats per Jordi Casamitjana Morales quedant prohibida qualsevol modalitat d'explotació total o parcial, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l'autorització expressa de Jordi Casamitjana Morales. Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mitjà, conegut actualment o de futur descobriment, dels continguts d'aquest web sense el previ i / o exprés consentiment de Jordi Casamitjana Morales, llevat que s'indiqui el contrari o el seu ús sigui títol personal i no vulneri els drets reconeguts a Jordi Casamitjana Morales per la legislació vigent.

 
Els nostres productes
 
Tots els nostres productes inclouen el 21% IVA i altres impostos que els correspongui, el preu i la disponibilitat són vàlids a excepció de final d'existències o en cas d'error tipogràfic. Les comandes s'atendran segons ordre d'arribada, si s'acabaran les existències contactarem al client segons les dades de què disposem i li proposarem un producte de característiques similars, fins a obtenir una resposta clara, no reiniciarem el procés de comanda.
 
Regals i promocions
 
Des del nostre lloc web, es realitzen diferents ofertes i promocions. En cap d'aquests casos són acumulables, si hi hagués un malentès el solucionaríem posant-nos en contacte amb el client.
 
Enviaments
 
Tots els enviaments es realitzaran per agència de missatgeria per això els productes marcats en estoc, tenen un termini de lliurament de 24 a 72h, excloent els dies festius. Si no tinguéssim el producte en estoc, el termini sol ser dins la mateixa setmana, setmana i mitja a molt tard. S'informarà al client d'aquest termini just després de fer la comanda i s'enviarà el paquet per transport urgent un cop tinguem la peça.
 
El nostre horari és de 8:00 a 13:00h i de 15:00 a 19:00h de dilluns a divendres i dissabte matí de 9:00 a 13:00h. La gestió de totes les comandes s'han de cursar dintre d'aquest horari, per tant el termini de lliurament comptarà a partir de les 00:00 h següents excepte dissabtes, diumenges i festius.
 
En el cas que el producte arribés deteriorat externament, el client haurà de fer constar en l'albarà de l'agència de transports si accepta igualment el paquet, per a posteriors reclamacions. Si el dany no és visible, el client disposa de 24 hores segons l'horari de lliurament que figuri en l'albarà per fer la reclamació. El producte serà canviat si cap càrrec addicional.
  
No es consideren incompliment en la garantia de lliurament dels causats per absència del destinatari, canvi de domicili, consignatari o adreces desconegudes o incompletes, impagaments de ports, tancament per vacances, lliuraments fora de termini en el segon, força major o cas fortuït o altres causes no imputables a l'agència, ni les mercaderies "a recollir" en el domicili o magatzem de l'agència de destinació. Així mateix, es eximeixen de responsabilitat en els casos d'incompliment del termini de lliuraments a enviaments a Balears per causes alienes a l'agència (retards d'aerolínies, marítimes, transportistes, càrrega i / o descàrrega ...)
 
Formes de Pagament
 


L'usuari es compromet a pagar en el moment en què es realitza la comanda.

Disposem de diverses formes de pagament:

  • Per targeta de crèdit via PayPal
  • PayPal
  • Per transferència bancària


Garanties
 
Tots els productes comercialitzats a www.casamitjana.cat tenen la garantia especificada pel fabricant. Normalment és de 2 anys i no afecta a l'ús que li pugui haver fet el client, sinó al producte defectuós. Qualsevol dubte concret sobre una peça pot consultar-nos a www.casamitjana.cat i s'informarà dels passos a seguir.
 
Devolució o substitució
 
Tots els productes comercialitzats en www.casamitjana.cat tenen una descripció on es fa constar les característiques pròpies del producte. En el cas que el producte els seus intents, li oferim dues possibilitats per a la seva devolució dins dels 10 dies posteriors a la recepció del producte. Vostè opta a una devolució del producte a canvi d'un cupó amb l'import íntegre del mateix (ports no inclosos) que podrà guardar per a futures compres, o podrà substituir el producte per qualsevol altre de la nostra botiga. Informar primer al correu electrònic info@casamitjana.cat per rebre les instruccions de devolució.
 
 
Els ports d'enviament del client a nosaltres van a càrrec del client.
Un cop rebut el producte i haver revisat que aquest està en perfecte estat, es donarà d'alta la nova sol.licitud que vostè ens indiqui. Si el producte és defectuós, o si hi ha algun símptoma anòmal que indiqui que ha estat portat, la devolució - substitució quedarà cancel.lada.
 
El nous enviament va a càrrec de Jordi Casamitjana Morales no obstant això, si el client envia un canvi d'un producte defectuós per l'ús del client, el port anirà de nou a càrrec del client.