CASAMITJANA Informació enviament

 

Despeses d'enviament:


Les despeses d'enviament de 16€ seràn pagades per comandes iguals o superiors a 300€ per Catalunya.


Lliurament de comandes:
Les comandes es lliuraran en el domicili designat pel client, per tant, Jordi Casamitjana Morales no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament no pugui efectuar com a conseqüència que les dades facilitades no siguin correcte, estiguin inexactes o incompletes. En cas que l'adreça de lliurament sigui errònia o el destinatari la modifiqui posteriorment, les despeses de reexpedició 16 € aniran a càrrec del client. En el cas que la comanda sigui rebutjat pel destinatari o el destinatari es trobi absent, Jordi Casamitjana Morales no assumeix cap responsabilitat i es reserva el dret a cobrar al client el 100% del valor de la comanda.

Lliurament en hospitals i / o edificis públics:
Els lliuraments en Hospitals, Hotels, organismes públics i altres llocs en què hi hagi restriccions per a l'accés al públic en general, seran lliurats a la recepció, o lloc similar, sempre que no fos possible el lliurament en mà al propi destinatari. En aquest cas, s'intentarà recollir la signatura del recepcionista o similar, i es considerarà la comanda com entregada, no assumint cap responsabilitat derivada del moment posterior al lliurament. Per aconseguir un lliurament més efectiu de la seva comanda, necessitem que s'asseguri de facilitar-nos la major informació possible com a nom del departament, número d'habitació, nombre de planta, nom complet del destinatari.


Devolució de la mercaderia

- Devolució d'un article:
Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de (7) dies, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució.

Els articles personalitzats no admeten devolució.

Devolució des del domicili d'enviament:
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client 16 €.

Per fer la devolució, el producte haurà d'estar en perfectes condicions, en el seu embalatge original i amb els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos, si s'escau. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada pel client.

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució de productes defectuosos i enviaments erronis, sent Jordi Casamitjana Morales qui es farà càrrec dels despesa d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de set (7) dies comptats des de la data de recepció de l'enviament.

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic a través de la següent adreça:
info@casamitjana.cat o bé trucant al 972172098

* Les despeses d'enviament només seran reemborsables en el cas d'enviament erroni o productes defectuós.